Saturday, 24 May 2014

Result Nuffnang Poll 2.0

 

Baru-baru ni Dik An baca blog Fiza pasal result nuffnang poll 2.0 ni kan ?
Dik An pun nak jugak semak , semaknya semalam tapi hari ni baru ada masa nak update hehee. Meh kita tengok hasil dia..
 
Dik An tak lah tunjuk semua , tunjuk yang penting-penting je hehe...
 
 

pembaca blog Dik An 100% female hehee...

 

oooo baru tau yang age range more to 25-30 years old hehe.
Ingat kan studeng sekolah je baca blog Dik An yang suam suam kuku ni huhu..

 

yang 25 % Sabah ni Dik An tau dah sapo. Hehiks.

 

Mekasi pada yang selalu komen kat blog Dik An yang tak seberapa ni .
Sekarang Dik An dah letak top commentor , boleh lah nak usha2 sapa yang rajin komen kat Dik An ehehe...buat silent reader pon trima kasih sebab sudi singgah baca blog Dik An :)

 

terima kasih yang hari2 sudi bertandang kat blog Dik An. Dik An hargai sangat-sangat :)

 

In shaa Allah Dik An akan perbaiki apa yang kurang.

 

In shaa Allah nanti Dik An wat giveaway ye...tengah cari masa yang sesuai hehe...

Apa pon terima kasih pada yang selalu baca blog Dik An ni. Korang dah semak nuffnang poll ni ? Kalau belom boleh semak dan share macam Dik An jugakk  ^_^ 
 
 
 
 
 
 
 

7 comments:

  1. Eh? Cam tak aci je. 16-24 tu 0%. Ana 21 kot. Patut 1%. Tak baik betul laa. Hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kann...diorg salah ni haha...

      Delete
  2. Time kasih jdkan blog Fiza sebagai rujukan.. saje kan nak kongsikan2.. komen positif buat kita bersemangat lagi untuk berusaha dengan lebih gigih...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama fiza..tulah adanya komen positif pembaca dan followers yg selalu sokong kita akan membuatkan kita semangat dalam berblog...

      Delete
  3. owh berguna jugak kan poll ni untuk update survey nanti. Nak try jugak lah !

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah berguna...kita bleh tau pandangan readers terhadap blog kita :)

      Delete
  4. salam , jemput join segmen saya. (:
    http://nineteencapri.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.