Saturday, 17 May 2014

Oat Chocolate Choco

 



 

Oat Chocolate Choco

Rasanya ramai dah tau kot tentang kewujudan Oat Chocolate Choco ni ?
Tapi kenapa Dik An baru je tau tsk tsk tsk...
Sedih sebab makanan sesedap ni tapi Dik An baru je tau huhu. Nanges !
Yang ni Dik An beli dari sorang blogger jugak , alang alang kteorang berdekatan boleh lah amik by hand je kan. Dik An beli dari Mama Kaori

Dik An tau kewujudan Oat Chocolate Choco ni tengok housemate time poli dulu post kat Wechat , lepastu tengok senior time sekolah post dekat facebook. Eh apa ni , apasal tak tahu pun , terus Dik An google. Dik An pasal makan laju je tau hehiks !

Google2 jumpak lah blog Mama Kaori ni. Terus cakap eh eh ni blog Mama Kaori , kenapa aku tak tau pun yang dia jual huhu. Terus laju laju amik phone mesej sis ni , dan semalam dah dapat dah Oat Chocolate ni , memang sedap sangat.

Rasa macam makan nestum , anak anak buah Dik An suka sangat. Dok ulang makan je...parents pon suka , dan kakak siap planning nak jual kat bebudak dia haha. Kesimpulan dia biskut ni sedap sangat , dah habis dah nak nak beli lagi.
Yang tak pernah cuba harus lah cuba untuk menikmati kemanisan kelazatan kesedapan Oat Chocolate Choco ni :)

8 comments:

  1. mula2...tengok perkataan oat je memang takda rasa nak makan..sebab pernah minum oat bancuh tu takleh terima tekak...heeee....pastu ntah macam mana tercuba satu oat chocolate choco mi.yup!memang sedap!..macam biskut nestum.nyum2!=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita...oat yang bancuh tu memang tak bleh nak trima hehe...kan macam nestum...kena tukar nama ni , nestum chocolate choco haha :D

      Delete
  2. Kan.. Oat choco tu mmg sedap. Makan santai2 je. Em nyummy2!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap hehe....rasa macam ratah nestum je hehe :)

      Delete
  3. Eh..eh...terglemer plak kt blog dik an...hikhik..

    ReplyDelete
  4. anda di tag dalam segmen ni http://pencontengruang.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. erk ! haha okey akan cuba jawab :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.