Thursday, 29 May 2014

Nescafe Latte Caramel

 
 
 
Sapa dah tengok iklan terbaru Nescafe untuk mempromosikan produk terbaru keluarannya . Alaaa yang ada si cantik manis Izara Aishah dan si handsome Shaeizy Sam tu...produk terbaru Nescafe yang diberi nama Nescafe Latte Caramel.
 
  taraaa ! Ni lah yang Dik An maksudkan. Cepat terpengaruh dengan iklan betol Dik An ni , terus nak g beli muehehe :D
 
 

Dah beli mesti lah nak buat kan . Nak cepat2 rasa betol ke diorang kata kat dalam iklan takde rasa pahit langsung. One more thing Dik An ni memang tak boleh dengan benda yang ada caramel ni , mesti nak cuba. Dik An memang peminat setia caramel hikhik.

 

Dik An memang tak reti nak minum panas-panas ni , even kalau sahur mama dah buat teh o panas sorang secawan Dik An akan g tambah ais hihi..
Rasa dia boleh tahan lah , Dik An ni bukan lah coffee lover sangat , tapi bila minum Nescafe Latte Caramel ni hmm sedap jugak sebab ada rasa manis caramel tu . 

Kesimpulan dia sedap dan nak kata takde rasa pahit tu hado jugak , tapi best sebab ada rasa caramel. Nasib ada jugak rasa caramel kalau idok memang nanges Dik An hehe. Korang boleh lah cuba hehe dan review. Pandangan dan rasa masing masing berbeza kann :)
 
 

18 comments:

  1. baru tgk iklan nie semalam.. kak Fiza mmg nak shopping barang umah ptg nie.. rasenye nak try jugak la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe bleh lah kak fiza beli hehe...try lah...not bad...ada jugak rasa caramel dia hehe...

      Delete
  2. Betul ke sedap dik an? Akk ada tgk jgk iklan dia...hampir terpengaruh...hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap jugak akak...dik an dah terpengaruh dah pon huhu...

      Delete
  3. nini pun suka dangat dengan caramel!!!
    tapi tak minat coffee,hehe..air milo suka la XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...samalah kita not coffee lover...milo pon tak jugak...peminat setia teh ais hihi :)

      Delete
  4. lya tak boleh nak minum nescafe..sbb ada gastrik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa kesian lya hehe...dik an pon sebenarnya migrain tapi sekali sekala takpe minum hehe...kalau selalu mau tetiap hari migrain hehe..

      Delete
  5. cik nur pun kuat pengaruh iklan gak..pantang tgk iklan yg macam best jer,mesti nak try gak produk tue..hihi...nnti nak beli gak la nescafe latte nie.. hik..hik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kann...pantang iklan tu nampak yakin , kita pon mula lah tergugat haha...try tau...sedap hehe :)

      Delete
  6. peminat setia nescafe.. kene beli ni ehhehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik an yang tak suka nescafe pon dah jatuh cinta hehe..boleh lah rasa dia..manis2 caramel tu yang sedap :)

      Delete
  7. Cepatnyee jatuh cinta kat iklan. Hoho.. Tak berape sgt ngan nescafe. Kata arwah ayah tak baik utk kitorg tp beliau punye stok satu almari. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kannn. Pantang nampak iklan yang macam meyakin kan je mula lah nak g cari hehe...haha yeke ? Dik An pun tak berapa sangat...mak abang ngn kak ipar Dik An memang hantu nescafe hehe

      Delete
  8. Coffee lover..baru je tgk iklan, nk try..nescafe hazelnut sedap =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh ada nescafe hazelnut eh ? tak tahu pulak...nak kena cari ni hikhik...

      Delete
  9. sedap nescafe latte caramel ni, tak pahit, smooth je rasa dia. Memang tak rugi beli. Sekarang ni banyak pasaraya buat promosi nescafe ni bolehla dpt minum free.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah memang sedap hehe. Dik An ritu tak minum free sbb takde plak..so maen bedal je amik nak cuba...nasib sedap hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.