Wednesday, 14 May 2014

Menu Wajib Di Old Town White Coffee

 
 
 
selamat petang , baru dapet nak update...bangun pagi pagi tadi siapkan order Lasagna dulu baru lah boleh nak intai intai blog kesayangan ni. Alang alang dah bukak blog blogwalking bagai meh Dik An nak share dengan korang menu wajib Dik An kalau makan kat Old Town White Coffee...
 
Sapa  kat sini suka mengopikan diri dia kat Old Town ? Dik An ni jarang jarang lah peginya , kalau pegi selalu boleh bankrupcy Dik An hihi...setakat ni adalah dalam 4-5 kali baru makan kat Old Town. Dan setiap kali g makan sana mesti Dik An wajib order 
 
l
l
l
l
l
 
 
sumber from my SII
taraaaa ! ni lah menu yang Dik An wajib order Signature Dry Ipoh Chicken Hor Fun . Serious sedap sangat. Alaa alaa kotiaw goreng tapi dia kasi sup. Terpulang lah nak makan dengan sup atau tak. Dik An suka makan tanpa sup. Sup tu Dik An makan last sekali...makan cam gitu je. Air tu semalam try Rose Float. Ok lah not bad tapi sedap lagi ice lemon tea . Ngeh ngeh ngeh :D


 
 
yang ni sumber google !
Signature Asam Lemak...yang ni kakak Dik An yang order , huwaaa nak nanges Dik An rasa Asam Lemak dia ni , awat sedap sangat..siap ada ikan sardin sekoq lagi...hmmm nampaknya next time pegi Old Town nak kena amik Asam Lemak ni pulak...serious sedap dan memang berlemak lemak hehe..
 
Dik An ni usaha lah taknak makan kicap lagi sebab campak tak baik sepenuhnya lagi , just kat muka je betol2 baik yang laen masih ada lagi...ayam semua tu start makan dah cuma udang, kicap smua tu nak elak kan dulu...lepastu tadi mama suruh rasa ayam masak kicap punya taknak lah takut nnti parut campak jadi hitam , mama kata sikit je...alaaa yang kamu makan Chicken Hor Fun kat Old Town semalam dia tak masak guna kicap ?
 
Haha semalam seronok sangat makan terus lupa pasal Chicken Hor Fun ada kicap...*hantuk kepala kat dinding* . Takpa lah nasi dah menjadi bubur huhu..
Apa peberet makanan korang kalau mengopikan diri kat Old Town???
 

23 comments:

  1. akak suka wantan mee dia... he he he...lama giler kot tak lepak old town ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wantan mee eh..tgok macam menarik jugak..nnti nak try hehe...tapi kalau bab wantan2 ni pon mmg dik an suka hehe...

      Delete
  2. hehehe apa boleh buat dah termakan kan hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah lya...apa boleh buat...nak nyesal pon tak guna dah hehe...

      Delete
  3. akk tak pernah lagi makan old town white coffee ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe...nnti akak cuba lah...dik an pon kalau dah nak makan sangat je baru pegi..kalau tak just g kedai makan biasa je hehe..

      Delete
  4. Saya suka order teh tarik & roti kawin je tapi dah lama jg tak singgah sana.

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lg melepak kat old town ni...janggal sket..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama lah...dik an sendiri rasa janggal once makan sana...huhu...

      Delete
  6. Akak suka kfc hahah
    Tak de maknanya kan dik
    Tertiba je kfc hahaha akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha takpe kak..
      samalah cik akak...dik an pon suka kfc haha...
      lapar kfc pulak tiba2 hehe..

      Delete
  7. sedap kan dapat makan... lagi2 kalau perut tengah lapar...
    LeYa suka order asam laksa... best sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe memang sedap...nak pulak dik an ni memang jenis suka makan hehe...kasi je dik an bedal hihi...

      Delete
  8. suke aper yer.. menu pun tak ingat sbb jarang pegi oldtown...

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah...jarang pegi...boleh ingat pon sebab selalu pegi mesti order benda sama je hehe...

      Delete
  9. perghh..iman suke mee curry dgn roti nya..nyum3.. lama kot x g sanan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe roti dia sedap...mee curry nnti nak kena cuba hehe...

      Delete
  10. hihi...haa..kan dah kena dengan mama^^ penah makan nasi lemak dia je..sedap!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee tulah huhu...aah tgok gambar nampak menarik tapi tak penah cuba lagi...wah bnyak ni Dik An nak kena cuba hehe :)

      Delete
  11. Lau lepak2 kat situ sy suka makan asam laksa ..air lak white coffee lah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh hehe dik an coffee ni memang tak suka sangat hehe

      Delete
  12. salam suka gak lepak ngan kawan yg sedap asam laksa/ semua roti/ air white coffe ais ..te ais.. hazelnut ais.. mocha ais ok je

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.