Wednesday, 21 May 2014

Maen Masak Masak di Tengah Malam

 
 
#bilababyrajinmasak adalah hashtag Dik An kat instagram hehe.
Tengah2 malam buta yang dah tak malam sangat , dah nak pagi buta Dik An boleh maen masak masak . Siap sudah mee goreng basah campak campak.
Bukan campak yang ada kat badan Dik An ni , tapi Dik An maen campak campak je bahan2 yang ada.

Sebenarnya masak ni adalah terapi bagi Dik An kalau tengah stress kalau tengah sedih. Haaa time macam ni serious masakan akan jadi lebih sedap. Orang lah kata kan hehiks. Tapi Dik An pun rasa cam tu sebab nya bila kita sedih stress kita nak lupakan , jadinya kita fokus apa yang kita tengah buat,sebab tu jadi sedap kot :P

Boleh lah mama dengan ayah makan untuk sahur karang.. Dik An dengan kakak dah selamat dah merasmikan mee ni hehe...ikut kan hati nak maen masak masak lagi tapi kepala dah pusing2 suruh g tido dah. Makanya sambung esok je lah maen masak masak huhu. 

~selamat malam vs selamat pagi~

17 comments:

  1. Pepagi bace status main masak2 ni terus buat rase lapa. Ahahaha..menu pagi ni nk masak mee goreng basah gak la. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha masak tau jangan tak masak hehe...

      Delete
  2. main masak-masak yang cecampak tu yang besh..

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. hehe boleh lah sis..hehe kalau dapat perah limau lagi sedap hehe.

      Delete
  4. kalau akk stress, masaklah paling akk tanak buat...hhee

    ReplyDelete
  5. campak2 pun nampak sedap mee tue :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...orang kata yg campak2 tulah sedap hehe...

      Delete
  6. sedapnye... campak2 pun jadi jugak... Fiza pun kalau stress mmg suke masak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sama lah eh kita...stress suka masak..huhu..nasib menjadi kan hehe..

      Delete
  7. comelnya lahai hashtag dia... hahah. suka mak kita buat mee goreng basah. mmg feveret satu femly... heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tetiba terfikir hashtag cam gitu hihi...sama lah feberet jugak satu famili hehe..

      Delete
  8. rajinnya masak.. yang campak-campak tu la best

    ReplyDelete
    Replies
    1. kerajinan datang ikut mood hehe :P,tulah campak2 tu yang best hihi :)

      Delete
  9. Orang tua-tua cakap , tak elok makan mee selalu .. hehe

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.