Sunday, 18 May 2014

Liebster Award

 
 
 
Ngeh ngeh ngeh. Ingatkan tak kan terkena tapi rupanya tersalah tafsiran. Haha.
Dik An ditag oleh blog Penconteng Ruang  . Jadinya meh lah kita jawab beramai-ramai. Soklan dari Penconteng Ruang ni agak senang , kalah Dik An jawab final exam kat poli dulu kala haha...meh tengok soklan dan jawapan Dik An...
 
1. Masih bekerja atau belajar ?
 
Dik An sekarang penganggur terhormat. Ada buat bisnes kecil kecilan , jual Lasagna dan in shaa Allah kuih raya bulan puasa nnti. Nak sambung belajar tapi takde rezeki lagi :)

2. Suka hidup single atau couple ?
 
Soklan perangkap ni ngeh ngeh ngeh. Bagi Dik An setiap orang perlukan pasangan masing masing kan ? Jadi hidup single atau couple masing masing ada kelebihan dan kekurangan dia. Dik An choose both. Haha.
3. Nama akaun facebook dan instagram ?
 
Fb : Nor Farihan Ayob
Ig : nor_farihan
(sapa baca p follow cepat haha)
 
4. Sifat seseorang yang tak disukai yang pernah hadapi ?
 
Biasalah dalam hidup kita ni kita jumpa macam macam orang dan ragam kan. Ada baik ada buruk. Tapi paling tak kuat Dik An hadapi bila kawan yang kita anggap baik , rapat khianati diri ni.
 
5. Pernah jumpa hantu ?
 
Err benda ni ada yang percaya and ada yang cakap karut. Senang cakap masa Dik An form 1 - form 3 rajin kena histeria . Form 4- form 5 selalu kena tindih.
Err jumpa tak pernah lagi and in shaa Allah harap sampai bebila. 
 
6. Pernah kena tipu dengan penipuan yang tak dapat dilupakan ?
 
Pernah. Penipuan apa biarlah menjadi rahsia hihi.  
 
7. Takut tak dengan ulat sampah atau manggots ?
 
Tak takut tapi geliii !  
 
8. Anda suka tinggal di bandar atau kampung ?
 
Kampung sebab suasana nyaman tenang aman je kan kan.  
 
9. Anda pernah diminati peminat misteri ?
 
Err semua orang ada peminat misteri kan kan ? Haha pernah.
  
10. Apa pendapat anda tentang peristiwa MH370 yang senyap begitu saja ?
 
Hmm. Susah nak cakap bab ni. Macam macam spekulasi kita dengar dan baca. Apa yang pasti hanya Allah je tahu apa yang sebenar sebenarnya berlaku.
 
11. Suka tak jawab soalan saya ?
 
Sukaaa ! Senang gila dari jawab soklan final exam. Mihmihmih :D  
 
Err Dik An tak tahu nak tag sapa sebab rasanya mostly ramai yang dah kena tag kan kan ? Jadinya Dik An tak tag dan tak kasi soalan korang. Ke ada nak soklan dari Dik An . Hihi.


4 comments:

  1. Thanks dik an..lau tau senang 100 soalan sy sediakn hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome hehe...senang je...boleh lah kasi lagi hihi..

      Delete
  2. Soalan cam kentang je tuh. Hihi

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.