Wednesday, 21 May 2014

Kek Gulung Inti Coklat Dah Sampai

 


selamat soreee. Harini serba serbi serbu nak wat kena amik mood dulu.
Kalau mood tak datang Dik An amik mood tido je huhu. Tadi baru je nak amik mood tido sekali abg posmen dah pin pon pen depan umah ni..
 
Yeayy kek gulung inti coklat dah sampai. Sukaa sangat. Walaupun kisah duit nak bank in bayar kek ni agak tragis alhamdulillah selesai segalanya. Nasib duit sampai dulu sebelum kek ,kalau tak risau hati mak nakk oiii.
 
Trima kasih kak Ana Suzana sebab pos jugak kek walaupun masalah bank in tak setel lagi masa tu, sapa nak tau sila terjah  SINI. Sapa yang nak order kek pulak boleh p terjah belog kak ANA SUZANA.

 

semangat kau farihan sampai gambar parcel pon nak hamek. haha.
Apa isi diaa ? Jeng jeng jeng.

 

taraaa ! Hamek sampai dua sekali Dik An beli tauu.
Amik inti cekelat kat dalam tu kitkat dengan kinder bueno. 
Haa masa nak beli ni ya Allah punya susah nak decide nak hamik apa , Crunchie nak , Toblerone nak , Cadbury nak , Zip nak...hamboi over benau nih.
Selepas meeting dengan mak makanya amik lah seperti yang dalam gambar.

 

jemput makan semuaa ! haa gitulah rupanya setelah di potong.
Ni namanya tak sabar sampai2 terus nak ngapp. Patutnya simpan dulu dalam peti sejuk , kasi sejuk kejap kasi cekelat keras sikit. Ye lah berhari perjalanan nak sampai ke perak mau cekelat tu cair kan hihi.

Rasa dia ? Harus lah sedap. Sedap sangat. setiap lapisan ada di sapu Nutella. 
Wahh sedap kann ? Sapa yang nak cuba boleh lah order dengan kak ANASUZANA .

p/s : tengah amik mood nak siapkan order cookies. Go farihan go !
 
 


 

20 comments:

  1. perghhhh... sedapnya kak.. terliurnya saya mengenangkan kinder bueno dia jadikan inti.. adoi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap...kan..bayangkan kinderbueno yg sedap tu ada dalam gulungan kek...wahh menakjubkan hihi.

      Delete
  2. wahhh terliur tengok..

    singgah dari blog syira lokman..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terliur kan ? sedap...macehh sudi singgah sini :)

      Delete
  3. tengah glamer kek gulung ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee kan...tgah glamer...tu yang nak try jugak hehe...

      Delete
  4. Cam sedap je. Tp x suke sgt coklat. Maniss.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap hehe...ni takdelah manis sangat...boleh pilih nak cekelat apa hehe...:)

      Delete
  5. MasyaAllah.. nampak pon dah sedap nih.. >.<

    Jom singgah cni.. ain dah buka pre-order utnuk instant telekeung.. in shaa Allah.. Pasti awak suka >.<

    http://www.norainyusoff.com/2014/05/pre-order-batch-1-instant-telekung-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap...in shaa Allah nanti dik an singgah ye :)

      Delete
  6. kek gulung.. ader coklat pula tu.. sedapnye..

    ReplyDelete
  7. Sedapnya kek gulung ni .. terliur rasanya ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap....sedap sebab ade coklat tu hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.