Friday, 2 May 2014

Dinner Time

 


http://lh4.ggpht.com/-6KYA6FLkg4E/U2OlHR5XJjI/AAAAAAAAC3s/veXuxvmXe_Y/s1600/IMG_20140502_201009.jpg
Jemput makan semua ! Dah lama tak makan Spaghetti Bolognese nih , ingat nak wat meatball sekali tapi malas pulak hehe..
Ni pon kakak Dik An yang request...call semata-mata nak cakap ''sesungguhnya besar pahala hang menyediakan makanan untuk org berbuka,Spaghetti Bolognese 1 katanya'' .
 
Dik An pon apa lagi terus lah capai periuk belanga nak masak. 30 minit kat dapur dah siapp hehe...Alhamdulillah dah full house dah perut ni. Suka masak kasi orang makan...
 
Ok sampai sini ja dulu , nak sambung wat order lasagna.

6 comments:

  1. Salam....wah ini mmg favourite sy....sedapnya....

    ReplyDelete
  2. sedapnya!
    feel free to visit mine http://eykabaha.blogspot.com/ :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah nnti sy visit blog awak eh :)

      Delete
  3. oooo dik an ni pandai masakan barat yea... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takdelah pandai...boleh lah sikit2 hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.