Friday, 9 May 2014

CPUV McDonald's Hello Kitty

 


Salam jumaat. Semalam satu hari Dik An tak update. 
Tido je keje...huhu...biasa lah orang sakit kan tak mau lah tgok lap top sangat...
Campak pulak dah kuar dari kepala sampai lah ke tapak kaki ni...
Nak jalan pon sakit...takpa dugaan...asyik bergembira dan sihat tiba masa Allah uji Dik An hehe...
 
Dan tadi Dik An saja saja lah bukak Nuffnangs. Tangan ni gatal gatal nak check mana lah tau kot ada CPUV yang sudi nak berkampung kat blog Dik An ni *gigih benau walaupun selalu tengok takde* . Check tadi Alhamdulillah melekat lah satu CPUV dekat blog Dik An ni...
 
 

CPUV from McDonald's Hello Kitty .

Terima kasih Nuffnang sebab kasi CPUV kat Dik An's Story ni...
Sudi sudi lah klik tau korang ehehe...*tak malu lah Dik An ni main suruh suruh pulak kan hehe* . CPUV ni baru je bertapa hari ni.. 

Terima kasih jugak kat korang yang setia dan selalu klik klik iklan kat blog Dik An ni :)
 

18 comments:

  1. tahniah dik an..tak apala Allah sayangkan dik an tu..lya menabung cne semua kluar :D

    ReplyDelete
  2. Hehehe untunglah, kita ni malas benar nak update blog.. So Nuffnang pun malas nak bagi kita CPUV.. Huhu dah lama tak melekat CPUV kat blog daku tu.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe alooo....in shaa Allah nnti ada lah tu sis...Dik An ni pon bukan nya rajin sangat update hehe...

      Delete
  3. Amboi dik seak akak sakit nie
    Blog dah berubah wajah
    Tahniah dik akak tak dapat lagi cpuv nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. sakit campak cik akak huhu...
      awal mei haritu lagi dah berubah hehe...
      trima kasih cik akak :)

      Delete
  4. alhamdulillah...congrats dear!:) btw moga cepat sembuh.....banyakkan minum air masak tau:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah trima kasih hehe...ok sis...in shaa Allah...harap2 pon macam tu hehe :)

      Delete
  5. Alhamdulillah rezeki hari ni dik An..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. tahniah ye (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...terima kasih...:)

      Delete
  7. tahniah dik an.. menabung hello kitty juga...>_<

    ReplyDelete
  8. waa bestnya.. rezeki-rezeki.

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.