Friday, 2 May 2014

Check List

 
 
Salam Jumaat semua , penghulu bagi segala hari...baru berkesempatan nak update , siapkan order lasagna dulu tadi...tak tahu nak update apa , meh Dik An nak checklist entry awal April haritu terlaksana ke tak .
 
 

Ni lah entry yang Dik An maksudkan tu...

* Untuk perbanyakan entry Alhamdulillah dapat dilaksanakan.

 

Entry bulan April melebihi bulan2 sebelumnya...Harapnya bulan Mei ni dapat melebihi lagi dari bulan April..kadang terfikir apa yang Dik An hapdet sampai bnyak2 ni eh haha...
 
Check list kedua nak kurangkan berat badan dapat lah turun 1 kg, jadilah turun jugak kan kan ? Check list ke tiga dengan ke empat kita lanjut kan ke bulan Mei ngeh ngeh ngeh :D

Sekian , wassalam :)
 

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.