Thursday, 1 May 2014

Blog Berwajah Baru

 


sapa perasan yang blog dah bertukar wajah ? inilah blog Dik An sekarang , dah berwajah baru...sempena masuk bulan baru , Bulan Mei dan Bulan Rejab maka blog Dik An pon bertukar wajah...hehe 

sebenarnya dah lama Dik An teringin nak blog yang sekarang korang tengok ni , header ada kerawang2 , ada post border semua tu...
tapi Dik An ni serious memang tak reti bab2 ni , lagi2 nak maen dengan coding ni kan...jadinya apa yang Dik An mampu buat macam yang korang tengok blog berwajah lama tuu...
 
 
selamat tinggal layout lama !
Yang ni pon cantik dah , Dik An suka , tapi kalau dah hati kita teringin nak blog yang macam sekarang korang tengok ni , maka terpaksa lah bertukar wajah...

 
new header ! dah lama benau teringin nak header yang cam gini huhu...

 
Cantek tak ? Tapi Dik An suka lah nampak sweet je hihi...

Tapi semua ni bukan Dik An yang buat sendiri , macam Dik An cakap tadi Dik An mampu buat yang macam layout lama tu je , senang kan yang tu ?
Yang sekarang korang tengok ni adalah hasil kerja  AyuBarbyDol .
Terima kasih AYU sebab sudi design kan blog kita ni. Harga jangan risau , sangat sangat berpatutan ! Alaaaa harga lebih kurang kalau korang topup prepaid korang untuk sebulan tu , 30 hengget je ...bagi Dik An sangat2 murah...

Sebab sebelum ni Dik An ada lah tanya orang untuk design blog Dik An ni tapi harga dia memang Dik An tak mampu milik...RM 300 ...apa yang Dik An mintak adalah sama macam mana Dik An mintak kat AYU ni. Jadi Dik An rasa macam tak berbaloi semata mata nak design blog cantik2 kena bayar 300.
Ada setengah 80 hengget...yang tu Dik An terima lagi sebab below 100.

Sesapa yang nak design blog boleh lah terjah blog AyuBarbyDol untuk membuat tempahan...jangan takut , Ayu ni baik je orang dia , layan je kita...
Tapi sebenarnya dekat Ayu Dik An tak cakap sangat pon design lagu mana , Dik An cuma cakap nak header gambar duduk dalam bulat yang ada kerawang2 , tema ala2 english sikit , warna pink dengan turqoise ! Tu je Dik An cakap , alhamdulillah bila Ayu dah siap design Dik An sangat berpuas hati...Sukaa sangat...kira Ayu ni memahami lah apa konsep yang Dik An nak huhu...

Untuk Ayu terima kasih sangat2 sudi amik tempahan dah design kan blog ni , semoga Ayu sentiasa dimurahkan rezeki dan dapat ramai customer lagi...
Sesapa yang nak design blog boleh lah tempah dengan Ayu. In Shaa Allah korang puas hati dengan hasil kerja Ayu ! :)


 

12 comments:

  1. Replies
    1. hehe terima kasih sis...ni buat semangat lagi nak update blog :)

      Delete
  2. Cantekk design baru ni, paling suka header dengan background. Sesuai XD

    ReplyDelete
  3. comel ! saya suka pink gitu hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. suka pink eh ? Yeay kita gengg ! :D

      Delete
  4. wow canteknya :D Fifi tengah working on a new theme gak skrang ni, and kebetulan betul my tema pon pink and blue (asalnya nak blue and coklat, tapi last menyimpag) :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe trima kasih fif...ehehe yeke...tapi kan pin gabung dgn blue serious mmg gabungan yg cantik tau hehe...

      Delete
  5. cantik dah blog....sy pn bru tukar template blog....itu pun download je...tak reti nak main coding² sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...samalah kita tak reti nak coding2 ni,ni pon orang watkan huhu...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.