Thursday, 1 May 2014

Alhamdulillah Rezeki

 
 
 
 
 
  

Alhamdulillah rezeki :)
Malam tadi berlasagna lagi Dik An tapi semalam Dik An selitkan sekali dengan tiramisu , test market dulu hehe...
Even tido lambat buat lasagna ni tapi Dik An puas hati dan seronok sangat , yelah kita buat untuk customer kan , kalau ada  customer repeat order tu paling Dik An sukaa...Lagi pon Dik An suka masak2 ni , takde hal punya hehe...
Untuk yang order ni terima kasih daun keladi , order lah lagi kalau sudi ! :)

2 comments:

  1. Alhamdulillah...moga murah rezeki dik an selalu :-) header baru ye ni.baru perasan.hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...In Shaa Allah mudah-mudahan hehe...aah baru punya hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.