Wednesday, 16 April 2014

Ulang tayang My Girl kat Ntv7

 



 

cita peberet Dik An.
Tengok lah berpuluh kali pun Dik An tak jemu . Haritu ada dalam simpanan laptop , lepastu format semua say goodbye lah kan . Jadinya last week tgah tgok2 info baru tau ada ulang tayang cita My Girl  kat Ntv7. Memang tak kan lepaskan peluang lah..siang tgok , lepastu record jugak..malam before tido tengok seround lagi hikhik. Peminat Lee Dong Wok dan Lee Da Hae mehlah kita tengok cita My Girl kat Ntv7 tepat pukul 12 tgah hari. Siap feeling2 lagi Dik An tengok dan bab sedih harus nanges sama hehe. Ada yang minat cita My Girl jugak ? :)

8 comments:

  1. cerita ni best sebab da hae comel hahaha tapi gumiho lagi comel :D

    ReplyDelete
  2. kita memang suka tengok my girl..hehe.. jom tengok drama terbaru lakonan dorang berdua http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/04/my-girl-to-hotel-king-korean-drama.html

    ReplyDelete
  3. samalah..suka sangat sangat...wah ada cita baru..kalau dah ada dong wook confirm mau tgok hihi..

    ReplyDelete
  4. Layan cerita ni masa nak final exam mase sem 1 diploma dulu. Dari pg smpai ke malam dok layan...touching abes....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...penah jugak time dip layan cita ni ramai2 kat umah sewa hehe...touching part diorg nak berpisah kat airport tu..lepastu yoo rin nanges gila2..dik an pon join nanges haha.

      Delete
  5. cik akak pernah gak dengar akak ngah cakap soal cta nie...cik akak...memang tak layan korea..haha

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.