Monday, 7 April 2014

Terima Kasih Nuffnang

 
 
Assalamualaikum...


Hai semua...tujuan buat entry Terima Kasih Nuffnang ni bukanlah belog Dik An dapat CPUV pong , dulu penah dapat sekali lepastu bila lappy rosak , kemaen g vacation sampai tak ingat nak hapdet belog maka nuffnang pong merajuk lah dengan Dik An sampaikan earnings CPC yang masuk every weeks tu pon Dik An tak dapat tau... 

Maka nya bulan lepas Dik An kembali beraksi kat belog ni maka Dik An pon hantar ticket kat Nuffnang ni tau cakap yang CPC Dik An tak masuk  . Adalah dalam dua tiga kali berbalas-balas ticket dengan dia, Alhamdulillah last two weeks bila check tetiap isnin ada lah hasil dia walaupun tak bnyak...yang sikit tu lah bila kita kumpul-kumpul lama2 jadi bnyak . Tak gituu ?

Apa-apa pon terima kasih Nuffnang sebab kembali kan earnings tetiap minggu tu. janji lepas ni rajin rajin hapdet belog...tgoklah walaupun Nuffnang merajuk Dik An setia pada dia tau , tak curang dengan benda laen...Nuffnang patot hargai Dik An tauu sebab kita setia pada yang satu je huhu...:D
 
p/s : terima kasih jugak pada korang yang klik klik iklan Dik An tau , kita boleh trace from Nuffnang kan , makanya setiap yang korang klik Dik An akan balas balik :)

10 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki dik an lah tu

    ReplyDelete
  2. dik an, jemput datang blog kite. kite pon start nak aktif balik. mohon sgt2 dapat buffered earning mcm dolu2

    ReplyDelete
  3. kalau rajin update mst masyuk nnt.. semoga berjaya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe insyaAllah...memang niat dihati nak rajin2 selalu hapde hehe...mekasih ye fiza...

      Delete
  4. alhamdulillah lya pun masih setia pada nufffnang :)>.menabung cne digi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah hehe...mekasih lya :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.