Monday, 7 April 2014

Siap Masak




Assalamualaikum...

Isnin menjelma kembali...dah tengah hari baru ada masa nak update belog hehe...busy sikit , melayan dak Aryan ni...takmau mandi puas memujuk tau...
Lepas tu siapkan lunch , bila mood rajin datang memang tangan ni aysik nak pegang kuali senduk periuk mixer semua tu je teheee :D

selepas hampir satu jam setengah 'ketung ketang ketung ketang' kat dapur siap jugak...simple je sebenarnya tapi sebab nak siapkan bahan , basuh semua + dak Aryan mengacau memang kecoh dapur haha..mak Dik An cuti masak sebab layang cucunya si Dak Aryan tu ehehe..

 
ni lah menu lunch kteorang...jadilah kan...
Ayam Goreng Tomyam, Ayam Masak Kicap dan Udang Goreng Tepung...
weee rasa puas sangat lepas siap masak dan tengok orang makan dengan penuh selera...rasa penat masak tu hilang...thumb's up untuk diri sendiri hehe :)
 
 p/s : nanti ada masa Dik An hapdet resepi Ayam Goreng Tomyam tu. Simple past tense sangattt :D

2 comments:

  1. lapar perut cik akak nie...nak makan nieh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. eheheh...jemput makan cik akak hihi :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.