Friday, 11 April 2014

Sekadar Peringatan Untuk Diri

 
 

 
tadi tengah seronok seronok scroll timeline facebook, Dik An terjumpa gambar kat atas ni ? Sejauh mana kebenaran nya Wallahualam. Tapi kalau tak silap Dik An , masa sekolah dulu pon , ustazah ada cakap benda yang sama. Sama-sama lah kita perbaiki lagi apa yang kurang , to mama dengan ayah thanks sebab dari kecik ajar adik bertudung depan cousins and all yours ipar duai. Dik An pon bukan baik sangat , terkadang kalau hujan lebat nak g angkat kain kat ampaian terus lari macam tu je tanpa tutup rambut ni haa. Tapi makin lama makin sedar dosa pahala , cuba perbaiki diri ni. InsyaAllah moga Allah permudahkan perjalanan kita untuk menutup aurat dengan sempurna dan membuat kebaikan...Amin :)

8 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.