Wednesday, 16 April 2014

SEGMEN : HASRUL HASSAN Perkenal Blogger Blogspot Baru

 
 
 
Harini Dik An nak join segmen yang abg HasrulHassan buat ni. Korang boleh lah join jugak. Nak join jom terjah kat SINI. 
 
Nama Blog : Dik An'Story
URL BLOG : coratcoretsibudaktembam.blogspot.com
Nama Blogger : Dik An
Umur Blogger : 2tahun2bulan
Umur Tuan Blog : doplohtigataun
Jumlah Follower : 580
 
Serba sedikit tentang Dik An's Story : Berblog pada mulanya hanya sekadar suka suka tapi kini lebih kepada minat yang mendalam untuk berblog. Blog ini banyak memaparkan kisah peribadi namun kadang kadang Dik An suka berkongsi resepi . Tuan punya blog suka benau membaking memasak nih.
Join sebab Dik An rasa umur blog 2 tahun tu masih baru dan banyak lagi yang Dik An perlu tahu dalam dunia berblogging ni :)
 
 

17 comments:

  1. selamat bersegmen dan jemput join http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/ga-cuci-lemari-by-mamamursyid-blogspot.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih...insyaAllah nnati Dik An join ye :)

      Delete
  2. good luck ..
    drisegmen yang sama..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sudi singgah sini..insyaAllah Dik An buat kunjungan balas ye :)

      Delete
  3. salam, dtg singgah sini dr segmen yg sama
    salam perkenalan
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah dik buat kunjungan blik ye..

      Delete
  4. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...thanks sudi singgah sini,..

      Delete
  5. selamat bersegmen dan good luck!^^

    ReplyDelete
  6. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  7. assalammualaikum.. Zara dtg dr segmen yg sma tp kat bahagian entry "blogger blogspot baru 2014 (2) .. hehehe..

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum dan Salam Perkenalan dari www.azzahairi.com.Saya juga datang dari segmen yang sama.Semoga ikatan yang terjalin antara blogger sentiasa kukuh.Ada masa jenguk-jenguklah entri dalam blog saya ye..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.