Sunday, 13 April 2014

SEGMEN : BLOGWALKING BY DAYANG DENO

 



 
 

Jom kita join segmen by DayangDeno. Sesapa nak join boleh terjah kat SINI .
Tamat pada 1 mei 2014 .

53 comments:

  1. gud luck dear......

    Jemput singgah dan JOIN d(^_^)b
    ANDA DI TAG!!! hehe.... SPECIAL GIVEAWAY {MOTOROLA GOLD EDITION}

    http://tinynasweet.blogspot.com/2014/03/gitarboyz-aka-ninjaboyz-special-giveaway.html

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yg sama ;) follow awak ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Eira datang BW sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  4. Singgah sini membalas kunjungan. #oren~~~ :)

    ReplyDelete
  5. hai^_^
    dah follow sini,
    thanks sangat! :D

    ReplyDelete
  6. dr segmen yg sama ;)

    http://mammadanish.blogspot.com/2014/04/segmen-jom-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  7. selamat malam datang dari segmen yang sama dan salam perkenalan
    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  8. dari segmen yang sama http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  9. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    All the best... :-)

    ReplyDelete
  10. Dari segmen yang sama. Done follow you. Follow me back. :)
    http://anemzahar.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  12. Blogwalking sini.Dari segmen Deno
    http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
    selamat bersegmen ye!!

    ReplyDelete
  13. Singgah dari segmen yang sama. Salam ukhwah ^^ http://cutiefany.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    Jemput join ga saya ya http://cutiefany.blogspot.com/2014/03/giveaway-fanyloverme.html

    ReplyDelete
  14. Dr segmen yg sama.Gud luck.
    Nway jom support GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html
    p/s: slm knl..done follow#585..=)

    ReplyDelete
  15. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  16. Hye..salam singgah dari blog yg sama..
    Do follow me..

    http://cintanelly.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  17. Datang melawat

    http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  18. salam, dari segmen yang sama :)
    http://izahdiary.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  19. melawat dari segmen yang sama :) senang2 jenguk la blog kita :P

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  20. Singgah ;D

    http://sallyyatiey.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. blogwalking here. hai kak farihan <3

    ReplyDelete
  22. Datang menyibuk dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html

    ReplyDelete
  23. dr segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  24. Salam adik, tumpang lalu dari segmen yang sama :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  25. gudluck awak.. salam kenal dan dah follow ya :)

    ReplyDelete
  26. membalas kunjungan bw.. :)

    done follow you..

    ReplyDelete
  27. Hi hi hi Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee.

    Meh jom singgah blog Qila pulak heeeee :D

    ReplyDelete
  28. Salam Ukhwah Fillah .

    Wani datang dari segmen yang sama .
    Jom datang blog Wani (:

    ReplyDelete
  29. singgah & follow dari segmen yang sama..
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
    Singgah dari segmen yg sama >_<
    http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ.

    http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  32. Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

    http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  33. assalamualaikum and hye akak cute :) lisa singgah dari segmen yang same. comel blog akak ni. vtw, jemput singgah blog lisa ye. http://maryamnurkhalisah.blogspot.com/2014/04/assalamualaikum-my-fellow-friends.html

    ReplyDelete
  34. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  35. Assalam, datang dari segmen yang sama.. btw, cantik blog ni ! done follow
    http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  36. jalan sini dr sgmn

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  37. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  38. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    ReplyDelete
  39. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama.. =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  40. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  42. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  43. hi, salam kenal..
    saya dari segmen yang sama, singgah follow blog awak :)

    ReplyDelete
  44. saya datang dari segmen deno,done follow :D

    http://diarijejakahangat.com

    ReplyDelete
  45. salam..

    datang singgah dari segmen yang sama.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  46. Assalamualaikum . Nik datang sini
    www.milikallahsepenuhnya.blogspot.com

    ReplyDelete
  47. Singgah dari segmen yang sama... Semoga persahabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  48. Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.