Sunday, 20 April 2014

SEGMEN : AyuInsyirah Mencari Rakan Blogger Lama dan Baru

 
 

Jom join segmen by kak Ayu Insyirah ni. 
Last 30 April 2014..
Dik An start berblog bulan 2 2012 hehe...hampir dua tahun jugak lah Dik An berblogging nih tapi kejap aktif kejap tak huhu...sekarang kalau boleh nak teruskan aktif hihi :D
 
salam kenal untuk pendatang baruu di blog Dik An hehe :)
Nak join boleh klik SINI .

15 comments:

  1. Dah lama juga ye berblog. semoga terus semangat untuk berblogging :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER BARU DAN LAMA.
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  3. hai... salam..

    ina singgah sini ye... :) nice blogskin.... gegerl sgt2... ^^,

    ReplyDelete
  4. Salam dan hai ^^
    Blogwalking dari segmen yg sama :)

    http://eyranasrin.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html?m=1

    ReplyDelete
  5. hai! salam datang membalas kunjungan daripada segmen yang saya. terima kasih sudi singgah blog saya :D

    ReplyDelete
  6. salam ! datang balas kunjugan dari segmen yang sama .. hepy blogwalking ! dah follow sini ^_^

    ReplyDelete
  7. wah...nak gak join nie..hihi

    ReplyDelete
  8. Assalamuaikum...
    Salam ukhuwwah Fillah
    Follow sini #609
    http://anahanifatinabdullah.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  9. Salam .. dari segmen yang sama ;)

    http://alaminjamil.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  10. terima kasih ye sudi join segmen ayu... ada masa nanti boleh la blogwalking ye...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  12. Salam perkenalan.... singgah sini dari segmen yang sama.

    http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-ayu-insyirah-mencari-rakan.html

    ReplyDelete
  13. blogwalking sini dari segmen yg sama... :)

    ReplyDelete
  14. Salam. Jemput ke blog saya ye.. http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/05/setulus-kasih-ibu-contest.html

    ReplyDelete
  15. http://aineddihar.blogspot.com/2014/04/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan.html

    assalamualaikum kak An :) BW sini :) sambil follow dan menabung nuffnang :D *blog sangat cantik :D

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.