Monday, 14 April 2014

MIRACLE BIO WATER



Assalamualaikum...

Selamat pagi , selamat bekerja...jangan malas2 ye . No Monday Blues hihiks.
Di pagi yang hening dan mulia ni , ewah kemain dramatis ayat tu hehe..Dik An nak share dengan korang satu produk ni. Mungkin ada yang dah tahu dan pernah cuba. Dik An pun baru cuba last month . Beli kat Watsons je. 
 

source mr google :)

Taraaaa ! Ni la yang Dik An cakap tu...MIRACLE BIO WATER from BIO ESSENCE.
Serious tak tipu. Best sangat2 guna dia tau. Bukan saja baik untuk muka , tapi untuk rambut dan badan pun boleh. Meh nak share kelebihan dia eh.

For face :
 control oil effectively
refines pores
whitens and brightens skin 
reduces dark circles
reduces eye bags
relieves tiredness
lifts skin

For Hair :
moisturizes for lustrous hair
relieves dryness and split ends

For Body :

refreshes and soothes skin after exercise
soothes and calms the damage skin

haaaa tu antara kebaikan MIRACLE BIO WATER ni . Dik An start guna masa nak g Singapore haritu , yelah nak travel jejauh ni kan , mesti sentiasa nak nampak cun melecun haha...tipu je mestilah kita nak nampak fresh je kan , nampak natural kan..so ni lah jalan penyelesaian dia..MIRACLE BIO WATER .



 

shine bright like a diamond haha...ok serious cakap lepas pakai ni kulit muka rasa lembut je , lepastu nampak flawless...korang tak payah dah pakai camera 360 .. just spray kat muka je dah siapp ! Untuk nak nampak kesan yang natural korang spray lepas make up. macam Dik An lepas pakai krim siang V ASIA tepek pulak kat muka BEDAK SIMPLYSITI yg AGAN tu lepastu spray..hasil dia memang boom kebabom !   

Dan yang bestnya , kulit muka pon jadi kurang berminyak tau sebab dia control oil effectively . Korang boleh beli kat Watsons , kat pasaraya biasa pon ada jugak jual.
Harga dia botol kecik macam Dik An beli ni dalam 24 hengget gitu. Ada offer masa ni. Kalau botol besar gedabak tu dalam 69 hengget kot. Korang cuba guna ok. Sangat2 puas hati lah. Sharing is caring :)

8 comments:

  1. macam menarik jer macam best jer ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis...memang best...you should try it...:)

      Delete
  2. Replies
    1. alaaa takmau monday monday blues ni zara...semangat !!!

      Delete
  3. hihi...lepas nie mesti makin cantik dah adik akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe cik akak...jom cantik sesama hehe :)

      Delete
  4. wahh nampak menarik la dik an

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe lya try lah guna...:),mmg best guna dia..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.