Saturday, 12 April 2014

Kita Stage yg Mana Satu ?

 



source from FB :) 

Bila tengok gambar ni terus tengok ''eh aku ni kat stage mana?" .
Dik An antara tengah2 stage 6 dengan 7. Dolu dolu selalu sangat 6 tu , tapi sekarang Alhamdulillah nak kuar mana2 i will make sure that baju tu mesti bawah dari punggung , menutup lah kiranya...dan tudung tu even nak berfesyen selepang kanan kiri guana pon Dik An akan pastikan menutup dada...
Sama-sama kita memperbaiki kelemahan kita dan semoga dipermudahkan oleh Allah. Happy weekend everyone ! :)

p/s : maap sesangat kalau ada yang terasa terguris hati dengan info gambar ni :)


4 comments:

  1. kadang2 6..pastu 7..pastu balik jadi 6. Camtulah. huhu Doakan terbaik untuk kita semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita fiza...kejap 6 kejap 7...tengah2 gitu hehe :),insyaAllah...amin :)

      Delete
  2. cik akak kat mana nie..hihi..
    mintak lah jangan yang no. 1 tu..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha cik akak ni...
      cik akak bukan no 1 punya hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.