Wednesday, 30 April 2014

Keliru antara 1 REJAB dan NISFU SYAABAN

 

 
  
ramai yang keliru antara 1 REJAB dan NISFU SYAABAN
 
Gambar ni Dik An post kat FB Dik An sendiri sebab nya Dik An tgok ramai yang cakap pada 1 REJAB buku amalan lama ditutup dan diganti dengan buku amalan baru...Salah tu sayang...itu pada bulan SYAABAN pada NISFU SYAABAN.
 
Sebelum kita nak copy paste atau pun update status apa2 pastikan ia betol lagi-lagi hal yang berkaitan Agama ni...Dik An ni pon even dah tahu sebelum update tnya mama lagi nak kan kepastian...
 
Maafkan Dik An andai Dik An tersalah...Dik An cuma nak memperbetolkan apa yang salah je...:)



4 comments:

  1. Replies
    1. hehe betol kan...dik an pon takut dik an salah hihi...

      Delete
  2. akak rasa ada betulnya, ada yang terkeliru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah kak farah...ramai yang terkeliru...ada pulak diorang maen copy paste plak tu...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.