Tuesday, 1 April 2014

Harapan April

 
 
Assalamualaikum... 

Alhamdulillah dah bulan April dah empat bulan kita di tahun 2014. 
Harapan April ni nak perbanyakan entry untuk blog ni.
Bulan Mac dapat lapanbelas entry je. Jan dengan Feb lagi lah malu nak sebut sobs sobs :(.
Harapan April jugak nak kurangkan berat badan *kelip kelip mata*
Harapan April nak kurusss *was was seketika* 
Harapan April nak kurangkan makan *penipu besar, pantang jumpak makanan sesedap mesti nak*
 
Ok entry pendek dulu sebab nak terkejar kejar dengan masa ni. G beli barang umah , g beli lauk , g amik amani sekolah dan g tengok dak aryan kena admit kat KPJ . Fuhh terasa macam suri rumah pulak kan ekekeke :D , dan untuk sesiapa yang sambut birthday APRIL ni , Happy Birthday in Advance :)

4 comments:

  1. moga hasrat dik an trcapai ekk :)

    ReplyDelete
  2. semoga harapan dik an tu tercapai yer...akak support dari belakang...

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.