Wednesday, 2 April 2014

Get well soon



Assalamualaikum...

Cuaca sekarang yang sekijap ujan sekijap panas ni boleh buat kita jatuh sakit kan ? Lagi lagi budak2 kecik . Anak abang Dik An , dak Aryan ni pon sampai admit kat KPJ Penang ni. Asalnya batuk dengan selsema je lepas tu susah nak nafas dan tengok tak pernah seteruk ni maka bawaklah ke KPJ .

  
susah berbenarnya nak masuk oksigen nak wat nebulizer kat dak kecik ni. even baru dua tahun tapi kuat owh...makanya nurse kata tggu dia tido baru wat , tapi tak jugak , wat waktu tido pon dia sedar jugak. meronta2...sian tengok...takpelah adik , naik baik cepat kan ?
 
masa amik gambar ni dia tnya macam mana nak wat peace smbil angkat tangan dia tu..alahai comel je dia tnya..dan bila Dik An upload gambar kat fb maka ramailah yang bertanya sakit apa dan ramai ingat dia sakit tangan , wakakaka...actually penat je . tangan tu ada jarum drip tu . terpaksa balut dedua belah tangan kang balut sebelah je,sebelah lagi dia g cabut...kemahen pandai bebudak sekarang kan. sakit2 pon aktif..

sepanjang Dik An dok pusing2 wad kanak2 tu semalam , semua budak balut sebelah tangan je , dia sorang je dua belah tangan...tu lah aryan sapa soh nak bukak huhu...get well soon aryan ! cepat balik umah , sunyi je aryan takde...petang karang kakcik g tengok aryan ye ! :)

bubye ! :)  

4 comments:

  1. nakal ya aryan..alahai comelnya..moga cepat2 sembuh ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nakal suka ngusik...amin mudah-mudahan :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.