Tuesday, 22 April 2014

Dah Dapat

 


Harini baru muncul mood nak menaip berkata-kata...weekend + semalam *monday blues* so kita join segmen dengan blogwalking je...rajin benau Dik An blogwalking semalam hehe...
 
Back to the title ''dah dapat'' dapat apa ?
 
V
V
V
V
V
V
 
 

dah dapat apa yang Dik An idam kan...tudung AJ which is AIDIJUMA , dah alang alang pegi concept setore dia rembat 4 helai terus..yang hujung kiri warna hitam tu biddang nampoloh , kakak beli so boleh kongsi2 dengan mama hehe...
Yang warna pink cekelat dengan purple pink abstrak tu nak kasi kak ipaq Dik An pilih selai , lepastu barulah Dik An amik mana Dik An punya..

Yang sebelah bidang nampoloh pon Dik An punya jugak , Lips namanya...merasa lah pakai black label ngeh ngeh ngeh...g bayar semua dulu ada balance terus rembat yang Lips tu hehe..dah kenan kena amik kang terkenang kenang pulak kann :P

Tapi sedih sikit , actually g tu nak beli jenis laen , bunga-bunga gitu tapi dah habiss...huwaaa :(, para peniaga dah borong tau...so yang tinggal yang white label tu yang pink cekelat + purple pink tu je tau..kadang rasa geram jugak , para peniaga beli borong , lepastu diorang jual 20 hengget...memang terasa sikit lah nak beli kan...beli dekat concept store selai 10 hengget dah boleh amik 5 helai kan...tapi kalau beli kat pasar kemboja atau pasar malam selai 20 hengget...nak beli banyak pon terasa je kan...takpelah, diorang pon cari rezeki huhu..

ada sesapa minat Aidijuma macam Dik An jugak ke ??? 


 

6 comments:

  1. banyaknya koleksi tudung aidijuma dik an

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe peminat setia lya hehe...nak teruskan kumpul hehe...

      Delete
  2. amboi banyak dik an beli..hihi...minta satu boleh ..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha dik an minat cik akak...senang je jadinya...boleh2..meh alamat dik an pos :P

      Delete
  3. suka sangat corak tudung tu kak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kan...corak die semua cantik2 smpai rasa nak borong je semua hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.