Tuesday, 29 April 2014

CPUV Nuffnang tapi dah Credited

 
 


 

Tak tahu pulak dapat CPUV tetiba tergerak hati nak check tadi ada pada 17 April td adalah CPUV Nuffnang tapi dah credited dah...second time kiranya blog ni dapat CPUV...
Alhamdulillah salah satu rezeki jugak ni kan , terima kasih Nuffnang , terima kasih korang yang selalu klik klik iklan Dik An tu..
Moga lepas ni ada lagi CPUV yang sudi berkampung dekat blog Dik An ni...
Usaha tangga kejayaan ! :)

18 comments:

  1. huhu ...
    tgk2 da ad duit dlm akaun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah kan...even sikit je alhamdulillah ade jugak dari takde kan :)

      Delete
  2. tak apala rezki juga tu kan..lya tlg klik cne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah lya...ada jugak rezeki...trima kasih lya...:)

      Delete
  3. Alhamdulillah rezeki Dik An, semoga dapat CPUV lagi yer? I'm happy for you..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...insyaAllah sis...trima kasih :)

      Delete
  4. Cikna pun penah dpt camni gak tp xprnh pun jmpa iklannye.....;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan cikna...takpelah adelah hasil sikit walupun seciput hehe..Alhamdulillah...

      Delete
  5. yup!teruskan usaha tau dear!btw cpuv misteri yang tau2 je da credited ni sejenis CPM...cost per impression...dik an boleh baca kat sini:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2013/12/jawapan-nuffnang-berkaitan-cpuv.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq nana..in sha Allah akan terus berusaha lagi...

      Delete
    2. hehe fiza dapat jugak eh...takpe fiza even sikit je yang ni tapi syukur ade jugak kan :)

      Delete
  6. Replies
    1. in sha Allah fiza...trima kasih :)

      Delete
  7. jom tgk blog saya http://marinimohamad33.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah nnti Dik An singgah ye :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.