Thursday, 3 April 2014

Borong apa di USS ?

 

Assalamualaikum...

Semalam dah penat bercerita panjang pasal USS kan . Kalau tak baca sila lah terjah ke PART 1  dan PART 2
. Harini nak share dengan korang apa yang Dik An borong kat USS sana nun. Cis cakap borong macam banyak je beli kan . Haha.
 
botol air transformers. ni abang Dik An yang beli untuk Aryan. 
Harga dalam 29 dolar gituu. Masa beli tu dalam ni ada chewy candy.

botol air princess ni pon abang Dik An beli untuk Amani.
Yang ni murah sikit dalam 15 ke 18 dolar macam tu . Murah sebab kosong je botol ni masa beli lgpun design dia biasa biasa je..

botol air minion ni pulak mak Dik An beli kat Aryan. 
Harga 26 dolar . Masa beli ada ayaq Coke. Tercemar diriku dengan air coke. Tak pernah minum tetiba minum. Aryan dah ada botol ayaq transformers maka yang ni dapat kat Dik An lah. ^_^

bantal shrek ni kakak Dik An yang beli. Peminat tegar shrek dia tuu.
Harga 26.90 dolar . sedap dipeluk^^

dan yang bersepah atas carpet ni adalah keychain. Ni campur2 Dik An dengan kakak . Dik An tukar 200 hengget dapat 76 dolar. Tolak makan 20 dolar tinggal lah 56 dolar untuk beli belah kat sana. Dapat 9 keychain. 1 keychain harga dalam 7.90 dolar gituu tapi ada diskaun kalau beli banyakk. Terasa lawak bila setiap kali amik keychain terus tambah tolak darab bahagi kat kalkulator. Lepas tu g bayar , eh eh ada duit balance lah , terus lah amik kalkulator dan usha barang haha. Haipp jangan ingat Dik An bawak kalkulator besar gedabak tu,guna henpong sudah hehe.. Tshirt USS tak beli pon , next time kalau g lagi insyaAllah nak beli hehe..:)
 

2 comments:

  1. wahh seronoknya shopingg ala2 uss ya dik an

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...aah lya...seronok tapi sana semua mahal...jadinya beli pon gitu2 je hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.