Monday, 28 April 2014

Apo Bondo Eh Ni ?

 
 
Assalamualaikum


salam petang semua...yang tengah keje mesti menghitung jam nak balik keje kan ? Yang dok umah mesti taktau nak watpe kan ? Dik An lah tu tak tau nak watpe kan...jadinya kita maen game je lah kan..baru-baru ni Dik An dok scroll timeline fb tgok ramai dok tanya jawapan kepada satu game ni. Macam best je jadi Dik An pon install lah kat fon jugak hehe..
 
Game apa ? Game ni nama dia "Apo Bondo Eh ni?"
 
 

Apo Bonda eh ni ? alaaa game ni ala2 game Guess The Emoji , eh tapi bukan ala2 rasanya , sejibik macam tu beza dia Guess The Emoji versi english kan tapi yang ni versi melayu...syok jugak maen benda alah ni , menguji minda hehe.

 

macam ni lah bentuk permainan dia. masa gambar ni jenuh mikir apakah ini haha...yelah tangan tu dah macam gaya hi hi bye bye je kan...
kalau tak boleh jawab boleh pilih sama ada nak tanya kat fb atau pon nak guna hint...tapi Dik An dua2 takbuat...Dik An google je , sambil maen sambil laptop kat sebelah tgok jawapan ngeh ngeh :D , tapi yang betol2 tak tau je baru tgok jawapan...korang jangan ikut macam Dik An ni tau , ni tak menguji minda langsung haha...
 

 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.