Wednesday, 16 April 2014

AIDIJUMA Keluarkan Tudung Bawal Bidang 60

 


Sapa kat sini peminat tudung AIDIJUMA ? Dik An jugak salah sorang tau , dalam koleksi sendiri adalah dalam 5 helai tudung AIDIJUMA berbidang 48 ni. Tapi yang Dik An mampu milik adalah white label je di mana harga dia 10 hengget. Kalau black label mahal sikit lah dalam 39-49 hengget. Eh tapi white label ke black label ke design dia semua cantik2 tau.
 
Bagi yang pakai tudung bawal bidang besar mesti tertanya tanya kenapa AIDIJUMA tak keluarkan bidang besar. Okey berita baik untuk semua SABTU ni AIDIJUMA akan keluarkan Tudung Bawal Bidang 60. So korang boleh lah serbu concept store AIDIJUMA yang berdekatan.
 
 
 
 sumber dari FACEBOOK AIDIJUMA . Kalau tak percaya boleh lah tengok dekat page dia atau pun Instagram Aidijuma ni. Kalau sapa yang beli SABTU ni ada special price RM49. Normal price dia RM 59. Dik An pun ingat nak serbu lah nak beli kasi kat mama hehe. Haaa apamacam ? Meh lah serbu ramai2 ke store AIDIJUMA sabtu ni :)


Last sekali terima lah gambar Dik An yang sedang bertudung AIDIJUMA. Serious best dan sedap pakai dia. Kalau nak wat ala2 shawl pun boleh tau. Kadang tu pakai tak iron pun takpe , wat lek wat peace je huhu. Sebab tak nampak sangat kedutan dan yang best senang menjadi tau hikhik. Apa lagi dapatkan lah selai tudung AIDIJUMA ni. Bagi yang memakai Tudung Bawal Bidang 60 jangan lupa serbu concept store AIDIJUMA sabtu ni ! :)


19 comments:

  1. tak pernah lgi miliki tudung aidijuma..memang cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe nnti beli lah satu lya..sedap pakai hehe :)

      Delete
  2. wah ada yang saiz besar pulak.macam menarik jee

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah ada size besar hehe :)

      Delete
    2. assalamualaikum....ada x lagi aj yg bdang 60 ni"?

      Delete
    3. waalaikumussalam....dik an tak sure pulak...tapi kalau kat concept store dekat2 dgn umah dik an tu still ada lagi rasanya :)

      Delete
  3. Wahhh.. cantik lah Dik An!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..meh kita terjah store aidijuma nnti...kita borong sakan hehe...

      Delete
  4. Kak Nur minat tudung bawal..selesa & mudah dipakai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah kita kak nur...lebih prefer tudung bawal...selendang semua tu kadang2 je hehe :)

      Delete
  5. kalau tudung tak iron2 nie...senang lagi..cik akak paling suka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha samalah kita cik akak...dik kenkadang dok ulang tudung sama je..sbb malas nak iron huhu :P

      Delete
  6. Replies
    1. Tapi tak bleh lawan datin juma...wuwuwuwu :(

      Delete
  7. tak tahu laa pulak aidijuma dh ada bidang 60 .. terima kasih bagi tahu :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dah lama dah niesa...sama2 hehe :)

      Delete
  8. Comel je Dik An ber AJ
    Saya pun baru je berAJ ni.. Cantikkan designnya..
    Jom jenguk blog saya
    http://jombersamafiza.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe mmg cantik2 AJ ni sampai boleh jadi gila buatnya haha...in shaa Allah nanti DIk AN singgah ye :)

      Delete
  9. Ade lgi ke bidang 60 ni ? Nak sgt² kenapa x keluarkan ye ???

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.