Tuesday, 11 March 2014

SUBWAY

 

Assalamualaikum...
 
 
Look at the title "SUBWAY" . Mesti dah dapat agak Dik An nak cita apakan ? Biasalah Dik An dan makanan berpisah tiada -.- . Bukannye Dik An nak cita pasal SUBWAY TRAIN or SUBWAY STATION. ni SUBWAY yg makanan tu hehe.
 
 
 
 

 
 sapa pernah makan ? For sure ramai yang pernah kann ?
 tapi Dik An baru first try semalam...kesiannn sangat kan ?
Bila dah makan eh eh sedap jugak. tapi rasanya jugak tak sesuai digunakan tapi SEDAP GILAA ! Thanks to kakak sebab memperkenalkan Dik An dengan SUBWAY. Perkara yang ditakuti jadi jua walaupun baru first time makan . Perkara yang ditakuti tu ialah Dik An dah jatuh cinta dengan SUBWAY ni haha !

sebelum ni bukan tak pernah amik tahu , tak pernah nak rasa tapi memang sengaja tak nak amik tahu , tak nak cuba rasa sebab takut tak kena dengan anak tokak. takut tak sedap. tulah orang kata tak kenal maka tak cinta ! see sekarang dah jatuh cinta.
 
 
 
  

Aaaaaa melting ! Kakak pulak dapat kupon untuk satu tahun , Buy one free one. Apa lagi tetiap bulan lepas ni haruslah pergi subway ! One more thing subway ni boleh lah nak dikatakan lebih kurang healthy food sebab roti dia tu ada yg ada herbs,fiber dan korangkan masa nak beli tu kita yg choose sendiri kan so korang boleh letak sayur bebanyak haaa kan dah jadi healthy food tu ! 
 
sorry lah korang ter'excited' pulok bercerita pasal subway ni haha...yelah budak tak pernah makan tau2 sedap kan ! sapa yg tak pernah try tu Dik An sarankan korang should try it ! tak rugi mencuba sesuatu yang baru kalau sedap kan ?
 
till we meet again ! bubye ! sekian wassalam :)
 

6 comments:

  1. paling suka adalah meatball... *_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah rasa tpi tgok gambar mcm sedap...nnti nak kena cuba ni hehe..

      Delete
  2. mama selalu lalu depan subway, tak pernah menyinggah lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. singgah la mama...tak rugi cuba hehe :)

      Delete
  3. ala tak pernah la lya makan..tak ada kat cne :(..trus singgah menabung cne inti lenaigi & nissan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe lya..nnti ada rezeki lya boleh cuba ok :),tq lya !

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.