Sunday, 16 March 2014

SEGMEN : AYUINSYIRAH MENCARI RAKAN BLOGGER

 
 
 
Assalamualaikum...
 
 
 
http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html  
 
Dik An berasal dari negeri PERAK. Tapi PERAK UTARA sebab dah ke belah2 penang gituu hehe. Jom lah sesapa yang tak join lagi kita boleh join segmen ni. Selain dari dapat tambah rakan follower kita dapat kenal2 satu sama laen. tu yg lagi penting benau nya. Eratkan silaturahim hehe. sesapa nak join bleh klik SINI !

14 comments:

  1. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... dibawah ni ayu dh buat senarai nama peserta... ada masa nanti boleh la blogwalking ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/03/senarai-peserta-segmen-ayuinsyirah.html

    ReplyDelete
  2. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah....
    Segmen Ayuinsyirah Mencari Rekan
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama.... follow youuuu...

    ReplyDelete
  4. Salam Singgah segmen sama. Selamat Bersegmen (^^,)

    http://yanapinkblossom.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  5. Dari segmen yg sma, done follow........;-)

    http://cikna136.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  6. salam dear..singgah dan follow..

    http://itsmeyaya.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  7. blogger penang datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  8. Salam. Abe Kie dari segmen yg sama. Dtg bertanya khabar dan terus follow blog yg awesome ini. Jemputlah dtg ke blog Abe Kie bila ada kelapangan. Terima kasih duhai kawan baru…

    http://jukdin.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen sama :D

    http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/03/cerpen-islam-ituagamaku.html Jom komen

    ReplyDelete
  10. salam singgah sini dari segmen yg sama

    done follow ;)

    http://nadiaadnan90.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete
  11. follower #677 datg singgah kejap yeaaa...hii

    http://notashalimar.blogspot.com/2014/03/segmen-ayuinsyirah-mencari-rakan-blogger.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.