Monday, 3 March 2014

Rosak Lagi ?

 
 
 
 
Harini hari isnin permulaan awal mac dengan kureng baik . semangat Dik An nak update entry apa semua bukak lappy argh ! Serabut tengok. ROSAK LAGI !! Kalau haritu dia tak boleh charge but this time bukak2 lappy dia jadi bergarisan kat screen dia tuh. Dah rasa macam tengok tv yg dah tamat siaran gituu. sebab musabab terjadi begitu tidak lah Dik An kenal pasti sebab hari jumaat haritu elok lagi Dik An guna huhu. Kalau haritu kemain nak peluk cium laptop sebab dah ok, sikalang rasa macam nak hempok2 laptop tu. Huhu.

Sabar lah wahai hati. Kalau haritu dah melayang 280 hengget yang ni tak tau lah berapa pulak nak melayang nya. Maaa i want new laptop . Pleaseee ! *kebil2 mata*. Nak antar repair pun sedih. Tggu balik vacation on end of this month nnti lah baru antar kedai. Kang antar sekarang melayang lagi duit tak boleh nak g vacation.     

Korang...nuffnang korang dia masuk tak every weeks ? Asal Dik An amount dok sama situ lah , dia tak masuk pon earning tetiap minggu. sapa tahu nak wat guana ? Dik An dah send ticket tapi diorang tak jawab lagi. Sabar menanti lah gamaknya. Kalau tak plan nak tukar link blog then wat new nuffnang. 
 
Sampai sini dulu , walaupun lappy rosak Dik An akan cuba jugak update blog ya and blogwalking blog korang. Buat muka tebal pinjam laptop orang. Ada aku kisah ? Huhu. Till meet again. sekian,wassalam...






4 comments:

  1. baik dik an beli notebook baru..harga buat rasanya lagi baik beli yg baru

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah lya...pikir camtu jugak...tapi tgah kumpul duit hehe...

      Delete
  2. solutionnya hantar ticket dik an, tunggu jawapan dik an, no other choice. pasal lappy tu akak pun boleh jadi sakit hati kalau macam tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah sis...tggu jawapan jelah...huhu kan...sedih je T_T

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.