Thursday, 6 March 2014

Macam - macam rasa

 
 
 
Assalamualaikum...
 
 
Dalam hati Dik An ni semangat berkobar- kobar nak hapdet blog kesayangan ni tapiiii. Tapi dia ada macam-macam rasa masa nak hapdet tu. Meh Dik An listkan.
 
 
+ Rasa nak hapdet tapi taktau nak cita apa *blur*
+ Rasa eh macam malas pulak . Senang cita cakap je lah pemalas nak hapdet. 
+ Rasa macam was-was . Eh ada ke yg baca blog kita yg usang nih.
+ Rasa nak hapdet tapi tak tau macam mana nak tulis kasi menarik.
+ Rasa macam banyak cerita tapi bila on lappy habih hilang dalam ingatan.

Pernah tak korang macam Dik An , ke Dik An je macam ni huhu. Haritu bila ada cita bnyak laptop sakit,bila laptop dah baik sampai sakit balik terus rasa macam takda cita nak hapdet .

Apa menda lah yang Dik An merapu ni kan. Nahh merapu2 pun terhasil satu entry dan berupdate jugek. Till meet again . Sekian,wassalam :)

6 comments:

  1. ehehe biasa juga alami mcm tu..bila dah ada idea lya terus note takut lupa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe lya pon sama eh...ingat kite je hehe..

      Delete
  2. Hahah.. sama laa.. kdg2 mmg ada rasa mcm tuu.. tp nk juga update entry.. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha kan..macam mana pon nak jugak walaupun satu dua entry hehe

      Delete
  3. samalah...kita pun selalu rasa macam tu..hehe

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.