Wednesday, 19 March 2014

Kelas Aneka Tart




Assalamualaikum...



aneka tart yang sedap dimakan hehe...
dalam lima minggu lepas *tediaa lima minggu punya cerita baru nak hapdet* Dik An g belajar wat tart ni,g dengan kakak,cousin and kawan kakak. G ramai2 ni takdelah segan sangat. Tart2 ni ada yang Dik An dah tahu kecuali tart telur dan tart buah...so kira yg lain tu g belajar lebih lagi laa..

gambar first yg dalam tray tu cream puff. actually bila kita pipe kan ke dalam tray tu lagi mudah,lagi cantik hasil cream puff kita tu. DikAn selama ni pipe dalam loyang biasa je patutlah tak brp menjadi huhu.

gambar second and third tu tart buah dengan cheese tart. ok untuk tart buah ni dia tak guna cream cheese dia guna whiping cream and tepung instant custord tp DikAn lebih suka cream cheese lagi hehe..

gambar last tu egg tart. first time buat...senang lah jugak...tapi tak berapa nak suka sangat egg tart jenis ni..Dik An lebih suka egg tart portugis hehe...rasa and rupa dia berbeza hehe..nnti ada masa Dik An share resepi dia ye..
jumpa lagi,sekian,wassalam :)
 
  


 

6 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.