Monday, 3 March 2014

Kad Watsons with Touch n Go

 
 
 
 hello *lelambai tangan* rajin sungguh Dik An update harini even though lappy rosak. Apedahal lappy ada dua tiga bijik tapi nak kedekut2 kan. So pinjam lah laptop abg Dik An ni. Sharing is caring gituuu !

Kali ni nak cita pasal kad watsons. sapa ada angkat tangan ! For sure ramai yg ada kad ni kan terutama ladies . Dik An ni dulu mati2 bertekak dengan cashier tu tak mau tau kad2 ni semua sebab bukan selalu beli barang kat Watsons ni. Tapi since Dik An suka pakai face mask collagen tu boleh kata every months wajib g watsons. Maka TERBUAT lah jugak kad tu. Ehehe.
 

 
nilah rupa kad dia. dapat point setiap kali we purchase any items kat watsons tu. Tadi pulak Dik An g watsons nak beli face mask yg bird nest collagen tu. Masa nak bayar tu cashier tu tnya nak wat kad baru tak ? Tambah 6 hengget je . Taknak jugak TAPI bila cashier tu cakap WATSONS CARD WITH TOUCH n GO terus cakap nakkk !


 
 
sekali TOUCH n Go tu. So boleh lah guna kat highway or setiap pembayaran yang boleh dibuat mggunakan TOUCH n GO. Dan setiap 200 points dalam kad ni bersamaan 1 hengget. Lepas ni i olls touch kat highway guna kad watsons je . Hiks. suka pulak i olls sebab kad dia cantek.

Selain tu korang jugak akan dapat voucher . Kebanyakan voucher tu 50% less . Macam Hotel Holiday Villa kat Cherating dengan Alor setaq. Korang boleh book bilik and tunjuk voucher korang dah dapat 50% less. Senang kan ? Macam best pun hado. So korang buat lah jugak. Yang dah ada kad lama just add up RM6 and yang tak pernah ada kad RM18 je.

sekian saja penerangan Dik An about Kad Watsons with Touch n Go. Till we meet again in next entry, wassalam :)

2 comments:

  1. B'baloi sbnrnya ade kat ni lgpun seumur hidup, Cikna jrng beli brng sllunye guna utk e-pay je......;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah kan...senang e-pay dgn guna kat highway :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.