Friday, 21 March 2014

Jumaat yang ditunggu

 

Assalamualaikum....
 
  Salam jumaat pada semua. Jumaat yang dinantikan terutama bagi yang bekerja dan adik2 yang bersekolah..start esok yeay sekolah cuti..ciss over pulak kita ni kan...awak tu hari2 cuti tau hehe..
 
Jumaat ni memang Dik An tggu lama dah sebab Dik An sekeluarga akan g Johor, sepupu kawin..jadinya selama seminggu sekolah cuti maka seminggu jugak belog ni cuti dari update huhu...

Nanti balik dari cuti baru Dik An jenjalan blog korang ye, doakan perjalanan Dik An sekeluarga selamat pergi dan selamat pulang...insyaAllah :)
sesapa yang rindu Dik An boleh terjah instagram Dik An @norfarihan, sebab forsure akan selalu update kat sana, tapi kat blog lepas balik baru dapat update ye hehe.. bubye semua..salam sayang Dik An untuk semua :)

3 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.