Tuesday, 18 February 2014

Tersalah kereta

Assalamualaikum...

Lama nya tak hapdet. Last hapdet bulan satu ritu...maaf kan Dik An sbb lama tak hapdet dan lama tak intai belog korang semua. Lappy Dik An masih dalam wad. Mcm kritikal je kan. Harap cepat sembuh ye lappy. Kite rinduu !

Alkisah petang td Dik An nak hamik amani balik fardu ain. Tiap kali Dik An hamik dia mmg akn parking tempat yg sama. Tak pernah nak park kat laen. Lepastu td bila budak2 dah kuar,dia laju ja lari g kat keta myvi warna purple...apa lgi Dik An dalam keta dah gelak guling2 laa *kahkahkah. Dah lah tu myvi baru,yg myvi Dik An ni pattern lama...warna maybe lah purple ngn hitam sama gelap je kan tu yg dia tersalah. Nasib dia tak masuk lg,kalau tak lagi kuat lah Dik An gelak.
Huwaaa sepanjang drive dari fardu ain dia nak balik umah mmg Dik An non stop gelak. Keta kiri depan blakang dah usha pelik dah. Lantak lah sbb bg Dik An lawak sesangat. Amani hope lepas ni dah tak salah keta ye huhu. Sekian,wassalam.

4 comments:

  1. saya pon pernah gitu..eii malu rasa nak sorok bawah tayar jekk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe awak mana boleh sorok bawah tayar...sorok bawah bantal lah hehe..

      Delete
  2. kesian dia ya dik ann..mesti dia malu sesangat tu dik ann gelak2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe kelakar sangat time tu,terpaksa gelak huhu...nasib dia ok je hihi..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.