Thursday, 27 February 2014

Lunch today

Assalamualaikum...
Korang dah lunch ? Dik An belom. Baru siap kemas2 dapur. Baru siap masak. Terasa persis seorang isteri bertungkus lumus menyiapkan makanan buat suami pulak. Ok back to reality,i'm not married yet hehe. Lama owh tak maen masak2 ni. Bila dapat masak sejenis dua ni rasa puas sangat hehe. Ni lah menu lunch Dik An , kari kepala ikan , sup ayam bersama sayur,sambal tempe dan ikan bilis,ulam bendi with brokoli dgn sambal belacan serta ikan dan hayam goreng. Cisss habis lah diet Dik An harini huhu. Stop kejap kang Dik An update lagi *mentang mentang lappy dah ok keje nak update jek* jemput makan semuaa !
Bye and wassalam :)

4 comments:

  1. Replies
    1. hehe biasalah sis...sorg nak makan ni , sorang nak makan tu...tu terjadi bnyak hehe :)

      Delete
  2. rajin benar dik an memasak yer..minta sikit ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe meh lah lya. Lya datang sini Dik An masakkan untuk lya hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.