Friday, 28 February 2014

Congrats Kak Lang and Hazimah


Alahai sukanya tengok kawan-kawan dah kawin. Masuk je usia 23 ni serious ramai gila kawan Dik An yg nak tunang dan kawin. Alhamdulillah :) . Cop ! Please jangan tanya Dik An bila eh , sebab Dik An pon takde jawapan haha ! :D . Macam tu jugaklah dengan kawan sekolah sekelas dengan Dik An ni.

benar-benarnya cita yang Dik An nak tulih nak dah basi dah. Dah berlaku kira-kira sebulan dua yang lalu. Tapi sebab lappy sakit jadinya harini baru nak tulih kat sini. Gumana pun nak jugak cerita hihi. Dik An mulakan dengan kak lang a.ka Siti Munirah . Budak kelas Dik An ni duduk depan Dik An je dulu . 19 januari haritu kak lang selamat dinikahkan dengan pilihan hati dia faizal . Selamat Pengantin Baru kak lang , congrats dah jadi isteri , jadi isteri yang solehah tau. Disebabkan kenduri kak lang ni bulan 3 nnti Dik An tak dapat g that's why lah Dik An serbu masa akad nikah ni. Jom layan gambar. Hiks !


Dik An dengan pengantin baru, amik berkat hihi. Berseri2 pengantin kita ni.


sementara tunggu pengantin balik make up kami posing dulu. 



with kak lang dgn faizal. congrats kak lang dan faizal. Kteorg hat dalam gambar ni memang tak boleh jumpa camera . Ginilah jadinya haha.

seterusnya 1 februari haritu kawan sekelas Dik An jugak kawin , hazimah . Sama-sama geng pengawas , geng exco , dan dorm pun sebelah2 . wajiblah pegi idok ? 


selamat pengantin baru zimah dan pasangan, maap lupa pulak nama suami zimah ni hukhuk. Moga berbahgia selalu. Jadi isteri yg solehah. Dikurniakan anak yg soleh dan solehah :)



paling suka gambar ni. paling ! sebab nampak suma kiut miut ja hehe.
gambar ramai2 dengan pengantin takde pulak dalam fon Dik An ni .


i'm wearing Ara Jubah from CALAQISYA . And wide shawl beli kat Kenanga Wholesales City. I olls penggemar wide shawl sekarang ni hehe :)



Last pic ni dengan Cikgu Abu Bakar . Time ni pengantin makan kteorang bergambar hehe.
Ni kalau dah jumpa gini sampai pagi besok tak habis cerita. seronok tau jumpa reramai macam ni. Kuar habis semua kisah lalu. Nasib lah time tu tak Zohor lagi nak taknak pukul 4 kenalah gerak balik jugak huhu.

 To kak lang and zimah selamat pengantin baru ! Congrats to both of you .
Cepat cepat kasi anak buah kat makcik-makcik dan pakcik-pakcik 5 Cemerlang !

Sekian wassalam !




No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.