Friday, 3 January 2014

Pepero !

Assalamualaikum....
Salam jumaat ! Moga memberi keberkatan wat kita semua . Kaum Adam jgn lupo solat jumaat deh.
Okey. Kali ni just nak cakap yg Dik An ni first time makan cekelat PEPERO ! Sebelum ni tak tau pun kewujudan cekelat ni. Kalau g langkawi asyik beli DAIM je...baru2 ni rasa mak aii sodap gila...terus jatuh cinta. So good bye DAIM haha...apasal lah masa g langkawi bulan lima taun lepas Dik An tak tau pasal PEPERO ni. Kalau dop memey borong sakan dah hihi.
Dia lebih kurang macam cekelat ROCKY tu cuma yg ni lebih sedap sebab hado badam2 kecil ditabur atas cekelat. Tu yg jd makin sedap tu...k stop taip sambung makang pepero ! *gigih update guna henpong* bila nak beli charger lappy pon dop tau lah huhu.

9 comments:

  1. aah ritu spe ntah update psl pepero ni
    katanya sedap.
    mahal x skotak ke bli sedozen trus lg murah kot
    terngin nk rsa jgk
    huhu :)
    done mnbung penuh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harga tak pasti plak sebab kakak Dik An yg belikan :),tp dia beli satu kotak besar tu ade lapan kotak kecik kat dlam tu rm 15.90...better beli yg kotak besar pnye...thank you :)

      Delete
  2. pnh nmpk kt giant but not interesting for try..so ok ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat giant ada eh ? Sedap sangat...you should try it !

      Delete
  3. memang sedap ! CN suka..btw..CN follow sini 518 ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum awak. saya nak bagitau review blog awak akan keluar lagi 2 mgu. harap maafkan sy sebab lambat update review. baru nak warm up berblogging semula :(

    ReplyDelete
  5. Dirah pegi Langkawi,200 abis untuk coklat.1000++ abis untuk keseluruhan kat RAMS.

    ReplyDelete
  6. nyum2.. sedap tu..bak lea sikitt.. hi3

    ReplyDelete
  7. Sedapnye cecolat. Oh, come visit me yah.
    http://bondaqalish.blogspot.com

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.