Tuesday, 21 January 2014

Coretan di Petang Hari

Assalamualaikum...

Huwaaa lama Dik An menyepi kan. Ni sebab keja berjalan je. Memula awal bulan 1 haritu Dik An g UPSI ada interview ngn ujian Medsi. Tapi awal2 dah tahu confirm tak dapet punya. Takpe takde rezeki. First time pergi jalan jauh ke UPSI Dik An drive. Thank you ma kasi kepercayaan pada anak mu ini drive jauh2...ikut hati nak je lajak ke KL terus haha tp takmau lah kang jadi apa2 susah plak.

Blik dari Upsi hari sabtu tu pulak Dik An pegi Shah Alam...saja berjimba dengan kengkawan lpastu blik penang ngn diorg sekali..lepastu tugas Dik An kan skrg pgi petang siang malam jd driver yg berhemah tu yg nak update blog pun takde masa dah.

Ni pun masih berupdate guna fon lagi. Charger laptop dah beli,mahal nya 95 hengget. Huwaaa. Bila dah beli kemain eksaited tau nak bukak belog,sekali pasang kat lappy huwaaa lappy yg problem ghupanya. Ku ingtkan charger. Terbang melayang 95 hengget. Bila nak charge kita kena tekan tau charger tu kat bahagian nak cas tu,err korang paham tak?tak paham buat2 paham je lah huhu...esok baru nak g antar kedai...alahai terbang lagi money huhu. Cis cara cakap mcm kuar duit sendiri je,padahal mintak mak huhu...smpai sini dulu cite Dik An,kena tggu lappy siap baru syok nak blogwalking bagai.

Bye korang...ada masa Dik An update lagii :)

2 comments:

  1. patutla dah lama tak nmpk dik an

    ReplyDelete
  2. sekali dah mula drive sendiri, lama2 nanti jadi biasalah tu...

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.