Tuesday, 31 December 2013

Selamat tinggal 2013

Assalamualaikum....

Akhirnya muncul jugak tuan punya belog ni kan. Thank you pada yg tanya Dik An kat wechat smua mana Dik An menghilang. Actually busy sikit dan chager lappy yg rosak tak beli2 lagi muehehe. Tu yg tak berupdate lama tu. Lepastu g vacation lah itu lah ini lah hehe.

Akhirnya 2013 menutup tirainya. Bnyak memori pahit manis masin pedas Dik An di tahun 2013 ni. Apa2 semuanya mgajar Dik An erti kekuatan dan kesabaran. Matang je tak lg hikhik.

Harapan Dik An moga 2014 memberi kemanisan belaka wat hidup Dik An. InsyaAllah...Amin :). Kalau boleh nak further study,nak awalkan solat,nak belajar tutup aurat dgn lebih sempurna lagi,nak tingkat kan kesabaran,nak jd anak yg baik,nak habiskan 30 juzuk Al-Quran,nak rajin update blog and the last one nak kawin haha. K kawin tu lambat lagi.

Selamat tinggal 2013 dan selanat datang 2014. Selamat tahun baru semua :)

Monday, 9 December 2013

Hai hey hoi

Assalamualaikum.

Huwaaaaaa nanges laju2 tngok blog tak berupdate. Nak salahkan siapa lagi kalau bukan diri sendiri kan. Duhai blog kesian awk dapat tuan pemalas macam Dik An ni. Bukan taknak update tp kemalasan + charger lappy rosak. Kena belit sana sini siap ikat getah baru hokey. Mak nak duit nak beli charger baru wuwuwu. Ni pun Dik An update guna fon. Sebelum ni dah uninstall lepaih tu dah lama sangat tak berupdate maka terpaksa jugak lah install blik hehe. Lepaih ni kalau malas nak saket hati berdepan dgn charger laptop makanya update guna fon je. Senang cita. Hehe. Ado yang ghindu kat tuan punya blog ni tak ? Hehe. Nnti Dik An update lgi ok. Sekian,wassalam....:)