Tuesday, 31 December 2013

Selamat tinggal 2013

Assalamualaikum....

Akhirnya muncul jugak tuan punya belog ni kan. Thank you pada yg tanya Dik An kat wechat smua mana Dik An menghilang. Actually busy sikit dan chager lappy yg rosak tak beli2 lagi muehehe. Tu yg tak berupdate lama tu. Lepastu g vacation lah itu lah ini lah hehe.

Akhirnya 2013 menutup tirainya. Bnyak memori pahit manis masin pedas Dik An di tahun 2013 ni. Apa2 semuanya mgajar Dik An erti kekuatan dan kesabaran. Matang je tak lg hikhik.

Harapan Dik An moga 2014 memberi kemanisan belaka wat hidup Dik An. InsyaAllah...Amin :). Kalau boleh nak further study,nak awalkan solat,nak belajar tutup aurat dgn lebih sempurna lagi,nak tingkat kan kesabaran,nak jd anak yg baik,nak habiskan 30 juzuk Al-Quran,nak rajin update blog and the last one nak kawin haha. K kawin tu lambat lagi.

Selamat tinggal 2013 dan selanat datang 2014. Selamat tahun baru semua :)

4 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.