Monday, 9 December 2013

Hai hey hoi

Assalamualaikum.

Huwaaaaaa nanges laju2 tngok blog tak berupdate. Nak salahkan siapa lagi kalau bukan diri sendiri kan. Duhai blog kesian awk dapat tuan pemalas macam Dik An ni. Bukan taknak update tp kemalasan + charger lappy rosak. Kena belit sana sini siap ikat getah baru hokey. Mak nak duit nak beli charger baru wuwuwu. Ni pun Dik An update guna fon. Sebelum ni dah uninstall lepaih tu dah lama sangat tak berupdate maka terpaksa jugak lah install blik hehe. Lepaih ni kalau malas nak saket hati berdepan dgn charger laptop makanya update guna fon je. Senang cita. Hehe. Ado yang ghindu kat tuan punya blog ni tak ? Hehe. Nnti Dik An update lgi ok. Sekian,wassalam....:)

2 comments:

  1. dah lama dik an menyepi...klik2

    ReplyDelete
  2. Same la. Tp sy lappy rosak terus. Update pun guna phone ja. Payah gak la.

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.