Friday, 1 November 2013

Welcome November





selamat datang November ! Bulan November Dik An dipenuhi dengan kenduri kawin je , bermula Ahad ni dekat Selangor , jadinya besok dengan ahad takde lah Dik An nak update belog bagai , pergi besok ahad balik , hope sangat ada tiket ahad tu , to parents thanks kasi pegi even memula tak kasi huhu..
To peserta segmen Dik An , isnin ni Dik An kasi tau para pemenang ye , kasi can Dik An nak jumpa kawan2 kat KL sana nun balik tu baru Dik An update..harap bersabar ye semua ! 

salam maghrib semua :)

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

5 comments:

  1. jemput join segmen
    http://talkdramalove.blogspot.com/2013/11/segmen-2-juara-mengomen-by-tiera-nordin.html

    ReplyDelete
  2. salam dik ann wahh bizi la tu kan hehe
    jemput tek-teki kita
    http://blogashalya.blogspot.com/2013/11/teka-teki-asha-lya-2.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe busy sangat hehe..nnti kite join ye :)

      Delete
  3. Replies
    1. yg kat sg buloh ni abg member yg kawin hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.