Wednesday, 27 November 2013

Syampu Garam Buluh




sapa pernah guna syampoo ni angkat tangan ? Sebelum ni tak pernah tau kewujudan syampoo ni, yang tau sabun dia je...dan sabun dia amat berkesan , sekali pakai hilang semua jerawat kat belakang badan Dik An.

Bila tau je pasal syampoo ni Dik An laju2 mesej sepupu Dik An , kak wati cakap nak satu , baru dapat masa kenduri ahad lepas,bila pakai je serious best . Nak tau sebab apa best ? Baru first day pakai memang kepala Dik An tak gatal2 dah , and kuping2 atau pun macam kudis2 tu dah hilang.

Alhamdulillah lega sangat. Masalah kepala Dik An dah takde. Kalau tak haa asyik nak tergaru2 je tau haha. Kelumumur pun dah kurang. Apa yang Dik An boleh cakap produk ni memang best. Sabun dia boleh hilangkan bau badan dengan jerawat , syampoo pulak boleh kurangkan masalah rambut gugur,kelumumur dah hilang gatal2. Korang yang ada masalah sama ngn Dik An patut cuba. Sharing is caring :)

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi kalau sudi :)

2 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.