Monday, 4 November 2013

PEMENANG SEGMEN MARI TAMBAHKAN FOLLOWER BY DIK AN

trung trung trung *bunyi dram* alah kalau salah pun kira betul jugak lah kan bunyi dram cam gitu hehe..memula sekali sila tengok no bertuah anda di SINI .

pemenang topup RM 10 x1 




pemenang topup RM 5 x2 





Hadiah novel x1


Hadiah tudung bawal plain x 1




Hadiah Header From Miss English x 2




Bagi pemenang yang hadiah dia dari Dik An sendiri sila inbox Dik An tentang details anda di Fb Dik An NOR FARIHAN . Dik An kasi tempoh sampai jumaat ni je tau.Dan untuk header from miss english boleh inform di PAGE BELIAU ataupun di BELOG BELIAU . 

selesai sudah para pemenang yang dipilih oleh pakcik random. InsyaAllah ada rezeki Dik An buat segmen lagi ye..sekian,wassalam...

p/s : untuk pemilik belog ini  http://www-atiqahamelya.blogspot.com/2013/10/segmen-mari-tambahkan-follower-by-dik-an.html  Dik An tak masuk kan awak dalam list sbb blog not found maaf ye...

balik kampung tanam padi,
datang dan baca lah lagi kalau sudi :)







5 comments:

  1. wahh trima kasih dik an..kita dpt tempat pertama.alhamdulilah rezeki tahun baru.blur2 msh nie baru buka blog hehe.t kita pm dik an ;)..thank's dear

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah menang :) terima kasi dik an inform deno :)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.