Wednesday, 27 November 2013

Olive Essence Concentrate







olive essence concentrate :)

kalau tadi share pasal produk garam buluh takpun Marrine Essence , sekarang nak share produk Cosway yang Dik An tengah makan sekarang ni , Olive Essence Concentrate. Masa mak nak beli ni kat katalog cosway tu dia cakap bagus untuk hilangkan tumit pecah , rekahan kat tapak kaki nih. Memula serious taknak caya , tapi dalam taknak caya tu cuba jugak makan. Yelah nak tengok kebersanan produk ni okey ke tak kan.

Lepas 3-4 hari makan kan , tapak kaki Dik An dah back to normal , takde dah masalah tumit pecah , merekah apa semua dah. Kalau tak wat malu je muda2 lagi dah alami masalah tumit pecah haha. Kira produk ni bagus untuk melembabkan kulit , dan laen2. Biasa lah orang kata olive oil memang baik untuk kesihatan kan ? So memang terbukti hehe. So lepas ni Dik An nak teruskan makan Olive Essence Concentrate nih.

Sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi kalau sudi :)


3 comments:

  1. hihi..mana nak dapat...:)
    cosway je ke dear

    ReplyDelete
  2. Salam, mohon jasa baik rakan2 sekalian untuk like page baru saya di FB.. https://www.facebook.com/pages/Znyda-Kreatif-Kraf/613938712000878?ref=hl TQ.

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.