Wednesday, 6 November 2013

MALAS




sejak - sejak balik dari KL rasa malas membuak2 dalah hati ni , nak makan pun malas , nak mandi pun malas *yang ni sejak azali lagi* , nak solat err nasib tak bleh , bab tido je Dik An rajin tau haha..

tak tau lah mengapa dan kenapa malas sangat , mungkin jugak sebab PMS kot sebab tu lah nak emo je , nak nanges je , bleh mcm tu ? Bila tengok belog tak berupdate kesian tahu , bukak je blog nak update entry terus rasa malas , tapi kesian plak kalau tak update kan ? Jadi title harini ialah MALAS.

Janji update , ceghita dia harini pasal malas je. Telekung customer ngn hadiah pemenang ingt nak pos tadi , sekali dah kuar g bank apa semua , serious pening + ngantok gilo terus start keta balik umah balik. Bila perasaan malas tu datang err dia macam tak rasa apa2 rasa pikir nak tido je huhu .Besok Dik An pos ye awak-awak semua. InsyaAllah esok Dik An jadi ghajin balik :D

sekian,wassalam...

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah blog ni lagi kalau sudi :)

4 comments:

  1. rehala secukupnya dik an..esok pasti bersemangat balik :)

    ReplyDelete
  2. akak pun malas juga dik...gara2 BB habis limit..hahaha

    ReplyDelete
  3. mcm mls ja..mcm malas je...hee...jangan mls2 k..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.