Tuesday, 19 November 2013

Kembali





huwaaaaa nanges terharu sebab dapat update belog kesayanga..
lama gila tak update dan ghindu gila nak update...sebab2 Dik An tak update ialah ayah bawak lappy p meeting , nak update kote notebook ngn Ipad serta phone malaih...so bila laptop dah kembali Dik An pun akan kembali mengupdate hehe...tapi minggu ni busy sikit sebab dok ulang alik umah tok tolong2 apa yg patot sebab nak kenduri...tapi takpe ,lepas ni Dik An akan sentiasa update..

p/s : ada yg rindu Dik An ke ?

terima kasih daun keladi,
datang dan baca lah lagi kalau sudi :)



4 comments:

  1. year kita windu hehe..selamat bersua dik an ;)

    ReplyDelete
  2. welcome back Dik An, patutlah senyap sunyi jer....

    ReplyDelete
  3. ada2!..hihi..selamat kembali dik An..:)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.